Opslag daktent & Accessoires

Opbergen van uw daktent. Heeft u geen geschikte ruimte om uw daktent op te slaan dan kunnen wij die zorg uit handen nemen. Wij demonteren de daktent van uw auto en slaan deze voor u op in onze vorstvrije geïsoleerde opslagloods. Wanneer voor u het kampeerseizoen begint monteren wij de daktent weer op uw auto in onze montageruimte.

 

 

Huur opslagruimte + 1x monteren en demonteren per jaar 

€ 21,- per maand

 

Optioneel:

– extra montage en demontage € 45,-

– waxbehandeling hardsell en reinigen binnenzijde € 50,-

 

Voorwaarden: minimale contractperiode 1 jaar daarna maandelijks opzegbaar. Bedragen zijn exclusief BTW. Particulieren betalen geen BTW.

 

Met deze opblaasbare tent van Dometic heeft u naast uw daktent een prettige verblijfruimte. Zo heeft u beschutting bij regen of volle zon. De tent is volledig afsluitbaar en kan u achterlaten als u met de auto een dagje op pad gaat. Rij de auto een stukje naar voren en rits het verbindingsstuk dicht. Uw stoelen en tafel kunnen hierdoor in de tent blijven staan. De Dometic Hub is namelijk voorzien van inritsbare zijwanden. Een echte aanrader voor het voor- en naseizoen!


Huurprijs € 99,- per week 

(compleet met tunnel, zijwanden en grondzeil)

 

Te koop vanaf € 549,-

Tunnel, zijwanden en grondzeil apart verkrijgbaar.

Met deze set van Bo-Camp zit u er gezellig en comfortabel bij. De stoelen en tafel zijn op te vouwen tot een compact formaat en passen daarmee in iedere auto. Belasting maximaal 100 kg. Te huur in de kleuren taupe en  grijs. 

De set is alleen te huur in combinatie met de huur van een daktent of autotent. 

Huurprijs per dag € 5

Het is onmisbaar, goede verlichting op de kampeerplek. Deze kampeerlamp geeft tot 36 uur licht en kan daarna weer worden opgeladen met de usb-kabel.  Hij heeft drie verschillende soorten lichtkleur standen, is waterproof, kan tegen een stootje en heeft haken zodat je hem zeer eenvoudig in de daktent kan ophangen. De lamp is tevens een powerbank voor je mobiele telefoon.

 

Huurprijs per huurperiode € 6,

 

Te koop € 39,95

Hang deze step-up aan de deurbeugel van uw auto (zie foto 2). Door op de step-up te gaan staan kunt u tijdens het openen en sluiten makkelijk bij uw daktent.
Het haak gedeelte van de step-up kan worden ingeklapt waardoor deze efficient kan worden opgeborgen.  

De step-up is alleen te huur in combinatie met de huur van een daktent. 

 
Huurprijs per dag € 1,50
 

Wilt u deze deze step-up altijd ter beschikking hebben voor bijvoorbeeld het wassen van uw auto of wanneer u een dakkoffer heeft?
De step-up is te koop voor € 39,95.

Reist u naar een koud land of gaat u in het voor- of najaar met uw daktent weg, dan kunnen de nachten fris zijn. Deze isolatie liner zorgt ervoor dat het in uw daktent tot ongeveer  8 graden warmer is dan de buitentemperatuur.

 

Beschikbaar voor daktenten van by Femkes en James Baroud.

 

Prijs op aanvraag. 

Verwacht u te gaan kamperen op ongelijk terrein, dan kunnen deze oprijblokken goed van pas komen.  In de draagtas kunt u ze schoon vervoeren in uw auto. 

De oprijblokken zijn alleen te huur in combinatie met de huur van een daktent .

Huurprijs per dag € 0,75

Met deze antidiefstal-kit wordt het stelen van uw daktent onaantrekkelijk gemaakt. De set bestaat uit M8 of M10 bouten, afhankelijk voor welke daktent de set gebruikt wordt. 

 

De antidiefstal-kit is niet beschikbaar voor huur.

 

Te koop

M8 bouten € 49

M10 bouten € 69 

Met deze koelbox van Dometic houdt u uw eten en drinken tijdens uw gehele reis heerlijk koel. De koelbox sluit u tijdens het reizen aan op 12v in uw auto, op een eventuele gastank of op 230v als dit aanwezig is op uw verblijfplaats. De inhoud van de koelbox is 38 liter.

De koelbox is alleen te huur in combinatie met de huur van een daktent.

 
Huurprijs per dag € 3

Een multifunctioneel schaduwdoek! Plaats dit schaduwdoek op vier poten voor het effect van een partytent. Plaats het schaduwdoek met twee hoeken op de grond ter bescherming tegen de zon of een kleine regenbui. Of bevestig twee hoeken aan uw auto voor het effect van een luifel.

Dankzij drie bijgeleverde zijwanden kunt u zich nog beter tegen de weersinvloeden beschermen. Het schaduwdoek is niet geschikt voor harde wind en/of regen.

 

Het schaduwdoek is niet beschikbaar voor huur.

Te koop

€ 149

 

In combinatie met de huur of koop van een daktent ontvangt u
€ 20 korting op de aanschafprijs. 

Stel je vraag via whatsapp!