Hopper

Beschrijving

De Hopper is zeer eenvoudig op te zetten. Door het losmaken van twee sluitingen aan de achterzijde opent de daktent door de twee gasveren. De voorzijde scharniert waardoor een grote driehoekige tent ontstaat. De daktent heeft een groot raam aan de achterkant en aan beide zijde een deur. Alle openingen zijn voorzien van muggengaas dat opgerold kan worden. Ook hebben alle drie de openingen een luifel die opgespannen kan worden zodat wind niet voor klapperende luifels zorgt.

Deze daktent is ideaal voor hogere voertuigen omdat hij aan één kant (achterzijde voertuig) geopend en gesloten kan worden. 

 

Afmetingen

Box:                   214 x 130 x 31 cm

Matras:              206 x 125 x 6 cm

Binnenhoogte:  126 cm

Gewicht:            70 kg (inclusief ladder)

Ladder:              2,3 m.

Deuropening:    94 x 104 cm

Raam:                65 × 100 cm 

 

Specificaties

Shell ABS

Doek PU 3000mm 280gr polyester/cotton mix

Rondom muggengaas en opzetluifels. 

 

Opties

De daktent kan tegen meerprijs worden voorzien  van een 3D Mesh. Dat is een ondermatras dat zorgt voor goede ventilatie en meer ligcomfort. Ook kan voor deze daktent een luifel worden besteld waaronder beschut gezeten kan worden. Aan de binnenzijde zit een bagagenet. Er wordt een schoenentas meegeleverd die buiten de daktent kan worden opgehangen. Voor deze daktent is een 2,6 meter hoge ladder optioneel leverbaar. 

De shell is zwart en het doek is leverbaar in groen, grijs of oranje. De kleur van het doek kan na enige tijd verkleuren.

Vanaf € 1.999,-

 

Neem hier contact met ons op voor de levertijd en bestelwijze. 

Stel je vraag via whatsapp!